top of page

OFFER

01-07-2018 t/m 01-08-2018

 

Brabant-Juli

 

We gaan beginnen. Ik zoek deze zomer (2018) bands en muzikanten die graag op lange termijn willen profiteren van een zeer aantrekkelijk opstart-aanbod. 
 

Een band die hier op ingaat krijgt:

  • 1 opname-moment ()

  • aanlevering van losse tracks  

  • Quick-Mix

  • 1 detail mix

Bands die gebruik willen maken van deze service stemmen er echter mee in dat in hun muziek in mijn portefolio opgenomen kan worden.  

Ideeën voor aangepaste "aanbiedingen" zijn trouwens welkom. Just ask...

MENU

Vanaf schooljaar '18-'19 

 

School-(ver)band

Ik wil dolgraag een samenwerking met scholengemeenschappen aangaan. Muziek is iets dat leeft bij jongeren en iets dat in mijn ogen aangemoedigd mag worden. We leven ondertussen in een pc-tijdperk dat de toegang tot van alles veel gemakkelijker maakt; zo ook tot audio-bewerking.
Het klinkt wellicht als een utopie, maar er kan aardig wat toegepaste wis- en natuurkunde bij komen kijken om geluid goed te kunnen bewerken. Creativiteit wordt gestimuleerd ieder persoon loopt zijn eigen leerweg door de wereld van muziek-productie. Creatieve en Beta-vakken hebben in de audio-wereld een grote overlap en vandaar dat Reason2Record prima past binnen vakoverstijgende projecten.

Er zijn EDU-licenties te krijgen bij de Propellerheads, de producent van
Reason 10. Deze leveren een USB-stick voor in een server, zodat elke pc op het netwerk de software kan draaien. Op deze manier hoef je nooit meer licenties aan te schaffen dan dat er daadwerkelijk op hetzelfde moment gebruikt worden.

bottom of page